Bus til Nicki Minja 

– i Royal Arena

Royal Arena

Hannemanns Allé 18-20, 2300 København

Juni

11

2024

Bus til Nicki Minaj koncert i Royal Arena

En af verdens største – hvis ikke den største – kvindelige rapper, Nicki Minaj kommer til Royal Arena og sætter gang i en fest lidt ud over det sædvanlige den 11. juni.

Vi leverer transporten fra Jylland og Fyn til København og tilbage igen, så du kan kom med til et af årets største musikalske højdepunkter herhjemme. 

Det vil bliver vildt, festligt og farverigt, og vi glæder os allerede til at køre med en masser af jer glade Nicki Minaj-fans. 
Vi sørger for alt det praktiske, så du og dine venner eller kollegaer blot kan sætte jer ind i bussen og nyde turen til Royal Arena. 
Når koncerten er færdig, sørger vi for, at det er nemt at finde bussen igen – og vi sørger for, at alle kommer godt og trygt med hjem igen. 

Den 11. juni kører vi fra Århus kl. 13.30., så vi kan være til koncerten i god tid. Vi gør stop i Horsens, Vejle, Fredericia, Odense og Nyborg, inden bussen fortsætter mod København. 

Billetter fra 450 DKK

OBS! denne billet gælder udelukkende transport til og fra Royal Arena og kan ikke refunderes! – ligesom din koncertbillet

Der er opsamling fra fra flere forskellige steder i Jylland og på Fyn.

Du vælger blot, hvor du skal samles op, når du har valgt billetten længere nede på siden.

  • Der er 230 volt i bussen – medbring selv lader.
  • Gæsterne kan efterlade tæppe, pude og andre effekter, som ikke skal bruges til kampen
  • Det er tilladt at spise sin madpakke i koncertbussen
  • Hjemkomst afhænger naturligvis af afgangstid fra parken – tiderne fra udkørsel kan bruges til at beregne hjemtidspunkt.
  • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer – der kan købes i bussen!

Vi parkerer på de anviste pladser forhåbentlig så tæt som muligt på koncertplads.

Det skal ingen hemmelighed være, at vi glæder os så meget til turen! 

Bestil din billet her under – og husk, hvis I er flere, der gerne vil sidde i samme bus, så bestil billetterne sammen. Så sørger vi for, at I kommer afsted på en super fed oplevelse.

 

Billetter fra 450 DKK

Event lokation

Følg os: