OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kære kunde – inden du skriver et spørgsmål til os så vær rar lige at skimme denne liste over ofte stillede spørgsmål for måske er dit spørgsmål allerede besvaret og så sparer vi tid og du får svar med det samme – husk: du stiller spørgsmålet én gang, vi har svaret på det 10.000 gange.

1. Hvorfor skal vi have jeres adresse – skriv hvilken by I vil stå på koncertbussen.dk?

Det skal vi af hensyn til at vi kan vurdere på hvilket opsamlingspunkt I med størst fordel kan benytte – I er også velkomne til i stedet for adressen at skrive hvor I ønsker at stå på (det er nok det allerbedste for os at få at vide)

2. Er prisen tur/retur?

Ja – de angivne priser er ALTID tur/retur og incl moms.

3. Vil det være muligt kun at køre med den ene vej?

Ja det kan man sagtens – prisen er dog den samme som for tur/retur hvilket skyldes at vi jo skal have et tomt sæde med den ene vej for at du har noget at sidde i den anden vej.

4. Hvornår kører bussen retur efter koncerten/eventet?

Lige så snart I indser at der ikke gives flere ekstra-numre bedes I gå hurtigst muligt til bussen og når vi har alle med kører vi retur. Der vil typisk ikke blive holdt pauser på hjemturen da det oftest bliver sent/tidligt nok uden at vi yderligere skal forsinke hjemkomsten.

5. Hvorfra og hvornår kører koncertbussen.dk fra København?

Vi kører ca. 5 timer før dørene åbnes ved koncerter i Horsens og Herning. Typisk vil vi starte ved DGI-byen i Ingerslevsgade så tæt op mod Hovedbanen vi kan komme for andre parkerede busser.

6. Hvilke andre opsamlingsteder anvender Koncertbussen.dk?

Opsamling hen over Sjælland vil typiskt finde sted i Roskilde (Ny Østegade ved Hospitalet), Ringsted Nørre Torv (ved Scandic Hotel), Stop 39 rastepladsen ved Slagelse på bagsiden ved storvognsparkeringen. På Fyn stopper vi ved afkørsel 50 ved McDonalds.

Herudover kan der aftales andre opsamlingspunkter for større samlede grupper (mindst 15) – men dog ikke for langt fra den lige rute. Såfremt der er bestillinger nok til mere end én bus vil vi – såfremt der er behov herfor udvide stoppene til også at omfatte Køge (Ølby station) idet vi så fordeler stoppene så hver bus har så få stop som muligt og vi samtidig kan dække flere områder.

Hvorfor tage med koncertbussen.dk?

Det er billigt

Du kører med andre koncertgæster, som du hurtigt kommer i snak med

Vi kører meget tæt på koncertstedet, således at du nemt kan finde retur til koncertbussen

Vi kører altid med nye og moderne turistbusser med alle tænkelige faciliteter så din koncerttransport er helt i top

Undervejs kan du nyde en kop kaffe eller en kold øl

Hvis du tager koncertbussen.dk vælger du den bedste koncerttransport i forhold til miljøet, med mindre du cykler

Vi bringer dig sikkert hjem igen

Hos os er du sikret en siddeplads både på udturen og især på hjemturen

Kontakt os her

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar.