Truckscout24 EHF Final4 2024

Kagan’s Turist og Koncertbussen.dk arrangerer i lighed med tidligere årets håndbold oplevelse final4 i Køln weekenden 8. og 9. juni 2024. Dette event er det største Håndbolden kan levere og et once in a lifetime must – hvis du spørger os:) – ring gerne til os hvis du har spørgsmål – Kagan’s Turist & Koncertbussen er officiel travel & Ticketpartner med EHF og vi er de eneste som har været til alle Final4!

Du kan vælge at køre med bussen til og fra Køln eller køre selv. Vi kører fra København over Sjælland, Fyn og Jylland torsdag den 6. juni sen aften med ankomst Køln fredag formiddag.
Vi kan anbefale busturen, som er en hyggelig måde at rejse med sammen med andre håndboldinteresserede. Vi sørger for fælles morgenmad på busturen til Køln.

 

Vi har billetter i følgende kategorier: Premium og kategori 1 – bedste og næstbedste

Vi skal bo på det 4**** NH Hotel Collection Köln Mediapark
tæt på det populære område i Köln “Belgischer viertel” Check in fredag den 7. juni fra kl. 15.00 check ud søndag den 9. juni senest kl. 12.00

Nedenstående priser er inkl. et lille event lørdag formiddag inden turen går til Lanxess Arena – det plejer at være meget hyggeligt og en god måde lige at få hilst på hinanden mens vi får talt håndbold over en Kölsch. Vi har tidligere sejlet på Rhinen og i 2023 havde vi besøg af Håndboldnørden over alle Rasmus Boysen som fortalte og afholdte en Quiz omkring Final4 i Køln.

Billet inkl. 4 hotel 2 nætter på delt dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet
Premium: 5.600,00
Kategori 1: 4.900,00
Bustransport: 975,00
Enkeltværelse tillæg er 850,00 (for 2 nætter)

Der er en førstegangsbetaling resten klares den 1. marts 2024

Efter du har bestilt bedes du sende en mail på info@kagan.dk hvor deltagernavne og ønsker skrives herunder om du ønsker bus, enkeltværelse.

Ekstra overnatninger enten før eller efter vil være på pris forespørgsel til hotel

Kagan’s Turist & Koncertbussen er registreret ved rejsegarantifonden med nummer: 2763 og er officiel Ticketpartner ved EHF – Vi er det eneste rejsebureau som har været med til alle Final4 – iøvrigt alle gange i Køln