Truckscout24 EHF Final4 2023 i Køln – Champions League

Kagan’s Turist og Koncertbussen.dk arrangerer i lighed med tidligere årets håndbold oplevelse final4 i Køln weekenden 17. og 18. juni 2023. Dette event er det største Håndbolden kan levere og et once in a lifetime must – hvis du spørger os:) – ring gerne til os hvis du har spørgsmål

Lørdagens kampe

15.15 SC Magdeburg vs Barcelona

18.00 Paris Saint-Germain vs Barlinek Industria Kielce

Vi har billetter i følgende kategorier: Premium og kategori 1 – bedste og næstbedste

Vi skal bo på det 4 Hotel Regent-Ameron https://ameroncollection.com/de/koeln-hotel-regent/
tæt på mit personlige favorit område i Köln “Belgischer viertel” Check in fredag den 16. juni fra kl. 15.00 check ud søndag den 18. juni senest kl. 12.00

Nedenstående priser er inkl. et lille event lørdag formiddag inden turen går til Lanxess Arena – det plejer at være meget hyggeligt og en god måde lige at få hilst på hinanden mens vi får talt håndbold over en Kölsch.

Billet inkl. 4 hotel 2 nætter på delt dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet
Premium: 5.800,00
Kategori 1: 5.400,00
Bustransport: 950,00
Enkeltværelse tillæg er 1.400,00 (for 2 nætter)

Special pakkepris indeholdende bus, kategori 1 billet samt 2 overnatninger på delt dobbeltværelse på 4 stjernet hotel kun 4.995,00! – bestil billet dernæst bustransport for at opnå special pakke pris

Bussen kører fra København torsdag den 15. juni kl. 22.00 med opsamlinger i Roskilde, Nyborg, Odense og Fredericia. Der er mulighed for ekstra opsamlinger på ruten. Forventet ankomst Køln kl. ca. 11.00 fredag. Bussen kører retur efter finale ceremoni søndag aften med ankomst Danmark tidligt mandag morgen.

Efter du har bestilt bedes du sende en mail på info@kagan.dk hvor deltagernavne og ønsker skrives herunder om du ønsker bus, enkeltværelse.

Ekstra overnatninger enten før eller efter vil være på pris forespørgsel til hotel – Det er ingen hemmelighed at det har været ualmindeligt svært at finde hotel til en fornuftig pris grundet stor messe i samme periode.

Kagan’s Turist & Koncertbussen er registreret ved rejsegarantifonden med nummer: 2763 og er officiel Ticketpartner ved EHF – Vi er det eneste rejsebureau som har været med til alle Final4 – iøvrigt alle gange i Køln